Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Teisipäev 4 oktoober

Jäär

21. märts – 20. aprill

Võimalikud pinged lähedaste sõprade või sugulastega. Teile püütakse pähe määrida ideid ja arusaami, mis on teie jaoks täiesti võõrad ning vastuvõetamatud.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Suudate täna lisada oma eneseväljendusse sügavust ja salapära. Soodustatud on suhted, milles peate jätma kaaslastele hea ja meeldejääva mulje.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Teie enesehinnang tõuseb ning muutute tavalisest julgemaks. Samas kipute oma tunnete väljaelamisel teiste suhtes veidi agressiivseks muutuma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hakkate nüüd inimestelt ootama vastutasu oma teenetele, kuid võite valusalt pettuda. Ärge siiski laske depressioonil enese üle võimust võtta!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Teie läbinägemisvõime jahmatab täna ka teid ennast. Võimalik, et avastate enda jaoks midagi eriti salajast ja müstilist ent samas ka arendavat.

Neitsi

23. august – 22. september

Tõenäoliselt tuleb teil täna tegemist teha impulsiivsete ning otsekoheste inimestega. Püüdke aga ise vältida liiga emotsionaalset käitumist.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et tunnete soovi riskida, et leida üles oma piirid. Vältida tuleks aga äärmuslike võtete kasutamist, sest valitseb traumade oht.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Teil on suur vajadus omada sõpru. Oskate armastada ja olete armastatud. Tänu oma omadustele suudate teha ka oma kaaslased õnnelikeks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tervis on teil täna üsna heas korras ning seetõttu ka meeleolu normaalne. Olete valmis katsumusteks ning võimalik, et saate huvitavaid kogemusi.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Pöörake täna põhiliselt tähelepanu just neile, kes ka ise teie suhtes huvi tunnevad. Ärge püüdke igaühele tingimata meeldida. Hea aeg koduseks tegevuseks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Täna valitsevad rahutud mõjud. Püüdke ennast hoida rahulikuna ning vältige tormakate ja läbimõtlematute otsuste tegemist. Hea aeg sportimiseks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Uute ja originaalsete ideede aeg. Teie mõistus on vaba igapäevastest igavatest mõtetest ja loomingulisus tõstab pead. Ekstreemsed elamused tuleks kasuks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos