Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Esmaspäev 3 oktoober

Jäär

21. märts – 20. aprill

Olete täna teravmeelne ning vaidlushimuline. Kuid võiksite siiski oma energiat säästa ning loobuda suurematest sõnasõdadest. Tegelege millegi vajalikuga.

Loe ka:  NÄDALAHOROSKOOP – Esmaspäev 3.10 – Pühapäev 9.10.2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võimalik, et tunnete ennast täna täiesti jõuetuna ning kaotate usu asjadesse, millest alles hiljuti vaimustuses olite. Ärge võtke seda tunnet liiga tõsiselt!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kipute täna demonstratiivselt ja väljakutsuvalt käituma. Panete mõnuga ülbitsejaid paika. Samas ärge üle pingutage, olge valmis teravateks tagajärgedeks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Täna hakkavad teie elusündmused taas ladusamalt minema. Suudate teha kiireid ümberkorraldusi ka seal, kus muidu oleksite lausa nõutu olnud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik, et puutute täna kokku isikutega, kes on pealtnäha süütud ja isegi naiivsed, kuid tegelikult valmis tegema kõik, et teid oma võimusesse saada.

Neitsi

23. august – 22. september

Kipute täna olema pikaldasem, kui tavaliselt. Ka teie mõtlemine on aeglasem, kuid samas on teil väga romantiline ning harmooniline meeleolu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tänasesse päeva toob värskendust mõni originaalsete ideedega sõber. Olge valmis midagi ootamatut ja huvitavat ette võtma või reisile minema.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Tõenäoliselt satute üle pika aja tegelema just nende asjadega, mis teile inspiratsiooni ning jõudu annavad. Hea aeg oma elu ümberkorraldamiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tänu liiga kergele solvumisele tekitate omale täna asjatuid lisapingeid. Püüdke vaadata elu helgema poole pealt ning vältige ebameeldivat suhtlust.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Praegu on otsingute ja kahtluste aeg, mil püüate ennast vaimselt täiustada ning otsite tõde. Püüdke kuulata südame häält ja jääda mõistlikuks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Kaldute täna asju unustama. Hooletult antud lubadused võivad hiljem palju tüli teha. Tegelege täna asjadega, mis teilt erilist pingutust ei nõua.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna nõus teiste peale raha kulutama rohkem, kui tavaliselt. Samas olge tähelepanelik, sest teie lahke meeleolu võib ligi tõmmata ka manipulaatoreid.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos