Thursday , 19 September 2024

 NÄDALAHOROSKOOP – Esmaspäev 3.10 – Pühapäev 9.10.2022

Jäär

Jäära jaoks algab asjalik ja tõhus töönädal. Eelmisel kuul alustatud projektid nõuavad tegelemist ning edenevad Jäära käes hästi. Mida rohkem tegeleb ta teemadega, mis on talle emotsionaalselt ja intellektuaalselt olulised ning huvipakkuvad, seda suuremaid eduelamusi ta kogeb.

Vaatamata õues valitsevale sügisele kõlavad Jäära hinges ja südames pigem kevadised noodid. Kui Jäär on armunud, on ta seda vanusele vaatamata kirglikult ja teismelise moodi.

Armuelus soosib aeg kindlaid samme ja ilusaid elamusi. Kui Jäär praegu pulmad teeb või kihlub, ennustavad tähed tema suhtele pikka iga ning palju õnnelikke kogemusi. Just seepärast võiks sel nädalal teha kallimale olulise ettepaneku.

Kauasemad paarid leiavad läbi nädala mitmeid võimalusi oma suhte värskendamiseks ning teineteisele õnnelike kogemuste pakkumiseks.

Nädalavahetusel võib Jäär puutuda kokku erinevate probleemidega. Ettevaatlik tuleks olla nii liikluses, napsi võttes kui ka erinevate inimestega suheldes. Ka raha kipub käest suisa sulama – Jäär usub, et tegeleb vajaliku varumistööga, ent pärast võib avastada, et kulud on olnud kasutegurist märksa suuremad.

Sõnn

Sõnn on kohe nädala hakul heas sõiduvees. Selleks, et võimalikult palju saavutada ning end võimalikult hästi tunda, on ta valmis tegema ka mõne väikese muutuse. Sellesse päeva võib rahulikult sättida palju suhtlemist, sest Sõnnil on selleks nii energiat kui ka sujuvust. Kehtib ka erasuhete kohta – kui selles valdkonnas on olnud probleeme, oskab Sõnn need nüüd millegi märksa meeldivamaga asendada.

Ka teisipäev möödub igati kenasti, kuid kolmapäeval muutub Sõnn pealelõunal rahutuks ja närviliseks. Ta võib teravalt öelda, eriti pereliikmetele ning ootamatu äkilisusega reageerida. Parem oleks, kui selleks ajaks pole olulist suhtlust planeeritud. Samas vaikselt omaette nohistada võib olla päris mõnus ning meeldiva tegevuse hõivatud Sõnn ei pruugi närvilisi mõjutusi eriti märgatagi.

Kesknädalast alates kipub Sõnn takerduma nii tööl kui ka kodus teatavasse rutiini. Pisiasjade nimel pingutamine ei lase suurt pilti näha ning Sõnn võib end mõnikord tunda vähemotiveeritu ja tüdinuna.

Ka suhetes võib olla erinevaid pingeid, seda nii töistes kui ka kodustes sfäärides.

Kaksikud

Kaksikutel on mustmiljon põhjust oma nädalaga kogu südamest rahule jääda. Õnne tundub sadavat otsekui lehti puult või vihma pilvisest sügistaevast.

Korraga on käsil mitmeid erinevaid ettevõtmisi ja plaane ning üle tüki aja tajuvad Kaksikud, et nende elu edeneb ülesmäge ka siis, kui nad selle nimel pidevalt suuri pingutusi ei pea tegema.

Nädala kõige rahulikum päev on esmaspäev, selle järel muutub elu senisest märksa kiiremaks. See on aga selline kiirus, mis Kaksikutele väga hästi sobib!

Kaksikuid iseloomustab läbi nädala väga kõrge energeetiline ja intellektuaalne tase. Pole ülesannet, millega hakkama ei saadaks!

Armuelus soosib nädal enim heteromeelseid Kaksikuid, kuigi ka teistel pole millegi üle kaevata. Siiski on kõige rohkem tunda just vastassoo esindajate meeldivat tähelepanu.

On raske öelda, kas Kaksikute elus on sel nädalal rohkem rõõmu tööga või armastusega seonduvast, sest mõlemad valmistavad talle suurt rahulolu. Uued tutvusedki sõlmuvad kergelt ning olles seni olnud pigem üksildane, võivad Kaksikud nüüd hõlpsasti kohtuda oma sugulashingega.

Vähk

Vähi jaoks on esmaspäeval väga olulisel kohal tema tundemaailm. Ta on avatud ja rõõmsameelne, soovides ka oma suhtluskaaslasi ja partnerit õnnelikumaks teha. Elu pakub talle selleks ka mõne väga hea võimaluse.

Kolmapäeval võib Vähk tajuda, et keegi justkui töötaks talle vastu. Asja veidi lähemalt uurides võib kergesti selguda, et täpselt nii see ongi. Olukorra muutmine võib osutuda nii energiamahukaks, et lihtsam on ehk kõrvalt mööda jalutada.

Reedese õhtu võiks Vähk pühendada oma armsamale. Õhk on romantikast tulvil ning vastastikuse usalduse ja armastuse õhkkonnas tuntakse end ülimalt hästi. Kui aga Vähil kallimat pole, võiks koos sõpradega midagi ette võtta, ka see täidab hinge rõõmu ja rahuloluga.

Kui aga Vähk oma nädalale tagasi vaatab, tajub ta ikkagi teatavaid pingeid ja ärevust. Hästi võib mõjuda nädalvahetuseks maale minemine. Keset loodust ja langevate lehtede ning end puhketsüklisse sättivate taimede keskel võib Vähk end igati hästi tunda ning võib-olla kaaludagi võimalust, et osa tööd hoopis distantsilt tehtud saaks.

Lõvi

Lõvi jaoks sõltub algaval nädalal väga palju sellest, kuidas ta iseendasse, oma suhetesse ja ümbritsevasse maailma suhtub. Elu tõstab tema ette mõttelise peegli ning Lõvi saab üsna täpselt seda, mida ta ise enesest välja annab.

Lõvi iseloomustavateks joonteks on sel nädalal uudishimu ja soov senisest rohkem teada saada. Kuidas ta seda täpselt rakendab, on loomulikult tema valida, kuid vihjekorras võib öelda, et akadeemiliste huvidega Lõvid on praegu kõige edukamad. Õppimiseks, õpetamiseks ja teadmiste kasutamiseks on algav nädal väga sobiv aeg.

Ka isiklikud suhted sujuvad kõige paremini neil Lõvidel, kes suhtuvad elusse pigem mõistuse kui suurte tunnetega. Mitte et tunded kuidagi halvad oleks, kuid Lõvi jaoks on praegu elu mõistuslikult võtmine parem lahendus.

Väga palju rõõmu pakuvad Lõvile sel nädalal erinevad seltskondlikud üritused. Olgu tegu teatrikülastuse, konverentsi või niisama istumisega, oskab Lõvi sellest võtta maksimumi – alates enese ilusaks tegemisega ning jätkates oma heade teadmiste jagamisega ning enesele osaks saava imetluse nautimisega.

Neitsi

Neitsi töönädal liigub küllalt kindlalt juba varem mahapandud rööbastel. Tegemist on palju, kuid Neitsi ei kurda ning oskab leida ka mõnusaid puhkepause.

Nädala tõhusaim ja meeldivaim päev on Neitsi jaoks reede. Tal on oma tööga seoses tekkinud mitmesuguseid ideid ja just reedel saabub hea aeg nende realiseerimiseks. Neitsil jätkub diplomaatiat ja suhtlusalast osavust, ent kui tema ümber on inimesi, keda on vaja veidi konkreetsemalt paika panna, teeb Neitsi ka selle ära sama kergesti nagu mängiks väikest rolli harrastusteatris – elegantse mõjukusega. Ka Neitsi eraelu õitseb sel päeval väga kenasti.

Laupäeval aga tuleks Neitsil oma kulutused veidi rangema kontrolli alla võtta. Raha lahkub arvelt peaaegu kuuldava vilinaga, kui talle selleks ainult võimalus anda. Lapsevanemast Neitsil võib laupäeva esimesel poolel olla pisut raskusi oma võsukes(t)e taltsutamisega.

Pühapäev seevastu on lahe ja rõõmsameelne päev ning polegi suurt vahet, kas Neitsi veedab selle midagi vajalikku tehes, aktiivselt aega veetes või lihtsalt tasakesi puhates – ikka on tunne hea ja meel rõõmus.

Kaalud

Kaalude elus on praegu ilus periood, mil teda saadab erinevate õnnestumiste ning positiivse tähelepanu kaskaad.

Kaalusid ümbritsevad inimesed märkavad kergesti tema häid omadusi. Temalt küsitakse nõu ning ta on hinnatud kaaslane igas seltskonnas.

Sel nädalal on hea astuda esimesi samme uutel radadel, sest Kaalusid saadab uute ettevõtmiste puhul edu. See kehtib nii ametialaste, ühiskondlike kui ka eraeluliste teemade kohta. Uus tee ei pruugi tingimata tähendada uut suhet, ka juba kauases suhtes on võimalik teha meeldivaid uuendusi.

Kesknädalat alustavad Kaalud hea tööinnuga ning suudavad sellal palju vajalikku ära teha. Ka puhata osatakse suure rõõmuga. Füüsilist tööd tegevad Kaalud võiksid enesele sel päeval mõne kena kultuurielamuse lubada, vaimse töö tegijad aga võiksid end tasakaalustada trennis või jalutuskäigul.

Nädala teisel poolel hakkab aimuma, et Kaalude tööpanusel on ka reaalsed rahalised tulemused ning seetõttu tuntakse end finantsiliselt senisest märksa kindlamalt.

Kaalude enesekindlus suureneb kõige senitoodu mõjul hüppeliselt ning energiat ja elujõudu on varasemaga võrreldes märksa rohkem.

Skorpion

Paljud Skorpionid võivad praegu tunda, et vajavad rahu ja puhkust. Põhjusi selleks on mitmeid, osad neist lähtuvad Skorpioni enesetundest, osad aga sellest, et välismaailm ei tundu temaga kuidagi ühte jalga käivat.

Algaval nädalal võib Skorpion tunda end vahepeal kõigest ja kõigist võõrandununa. Otseselt pole midagi viga, aga elu ja tegevused lihtsalt ei edene. Keegi, kellel Skorpioni arvates tema tegemistega eriti pistmist polegi, võtab vaevaks teha kurja kriitikat. Skorpion kuulab algul teatava huviga, siis aga kehitab õlgu ja astub eemale – jauratagu seal siis pealegi omaette.

Skorpioni eraeluski on käsil justkui veidi veider periood. Olles kindlas suhtes, tunneb ta end ometi veidi üksikuna, ent olles üksik, võib teda puudutada ootamatu helluse õhkõrn tuulevirve.

Siiski ei tasuks end praegu kellegagi liigselt siduda, keda väga hästi ei tunta. Õhus Skorpioni ümber on küll lõhnu ja värve, ent seal võib olla ka valesti mõistmisi, peidetud infot ja võimalusi millestki sootuks valesti aru saada.

Kõige õnnelikum on Skorpion vaikselt oma rütmis tegutsedes. Iga töö viib tulemuseni, kui sellesse veidi südant panna.

Ambur

Ambur võib avastada sel – ja paaril järgnevalgi! – nädalal, et ta on iseennast veidi unarusse jätnud, seda eelkõige emotsionaalsest aspektist.

On aeg see viga parandada ning oma tunnetest, soovidest ja vajadustest senisest vabamalt rääkima hakata. See annab teistele võimaluse temaga samale lainele saada, teda toetada ning talle omakorda oma tunded lahti rääkida.

Ehkki jutt käib tunnetest, on need praegu sageli lisaks eraelule seotud ka tööga. Ambur näeb võimalusi edasi liikumiseks ega jää seejuures pikalt ootama, kuni keegi talle neid ekstra pakkuma tuleb. Aeg on ambitsioonidele järgnemiseks küps ning Ambur suudab praegu palju saavutada. Võib juhtuda, et kõige keerulisem on otsustada, mida ta täpselt teha soovib.

Amburi nädalavahetus on rõõmurohke, seda eriti laupäeva õhtust alates. Enne seda tuleks laupäevase päeva jooksul olla pisut ettevaatlik ning vältida konflikte ja traumaohtu. Väga rõõmsaks päevaks kujuneb pühapäev – kõik, millega Ambur tegeleb, tuleb väga hästi välja! Eriti tore on minna loodusesse liikuma.

Kaljukits

Kaljukitse jaoks algab uus nädal igati meeldivalt ning jätkub peamiselt tööga seotud teemade lainel, võimaldades siiski aega pühendada ka eraelule.

Esmaspäeval on ta väga sümpaatne kolleeg ning oskab tööasju ajada nii, et need võimalikult meeldivalt sujuksid. Ka oma partnerluses tunneb Kaljukits end väga hästi ning annab omaltpoolt palju, et sama võiks öelda ka tema kaaslase kohta.

Kolmapäev toob Kaljukitse tegemistesse mustemaid pilvi. Miski keerab untsu, keegi keerab riidu. Kaljukits ei tunne end sellega otseselt seotud olevat, kuid olukord mässib ta siiski endasse.

Seevastu reede on Kaljukitsele väga kasulik päev. Mida iganes on vaja ära korraldada, muuta või paremaks teha – kõige sellega saab Kaljukits ülihästi hakkama.

Kui Kaljukitsel on plaanis tööalaselt midagi uut ette võtta, olgu või uut tööd otsida või töö- ja palgatingimusi parandada, on reede ka selleks väga hea päev. Meeldivale tööajale järgneb veelgi meeldivam õhtu.

Ka Kaljukitse nädalavahetus kujuneb tegusaks ja meeldivaks. Koos lähedaste inimestega võtab ette midagi toredat ja tunneb sellest suurt rõõmu.

Veevalaja

Algav nädal hoiab Veevalajal naeratuse suunurgas ning silmad säramas. Käes on edu ja mitmesuguste õnnestumiste periood!

Kohe esmaspäeval on Veevalaja heas tujus ning aldis erinevatele üllatustele. Neid teeb ta meeleldi ise, veelgi rohkem aga pakub talle lusti, kui lähedased teda üllatavad. Ka tööl õnnestub kõige paremini kõik see, mis on kantud loovusest ja lahkusest.

Kolmapäeval tunneb Veevalaja end päeva alustades väga hästi ja on valmis palju tegutsema. Õigupoolest tulekski vajalikumad asjad päeva esimesel poolel ära teha, sest pärast lõunat võib Veevalaja tuju korraga päris kehvaks muutuda. Palju parem on kesknädalat õhtusse veeretada võimalikult kohustustevabalt – näiteks mõne mõnusa hobiga tegeledes või lihtsalt puhates. Laste ja vanematega võib esile kerkida murekohti, mille puhul leebe suhtumine on kõige suuremaks abiks.

Läbi nädala oskab Veevalaja märgata seda, mis tema ümber toimumas on, seda nii oma pere, kollektiivi kui ka ühiskonna tasandil. Ta on sotsiaalselt tundlik ning suudab erinevad hoovused enese kasuks võimalikult hästi töösse rakendada.

Kalad

Otseselt pole Kaladel ei endale ega ennast ümbritsevatele inimestele justkui midagi ette heita. Ometigi on suhted veidi rahutud ning Kalade hing veelgi rahutum.

Eriti on keerulisi suhteid tunda tööolukorras. Kalade märgis sündinu võib proovida sellest mõistusega kas üle olla või aru saada, ent tulemus on ikka sama – kõik oleks justkui korras, aga mingi kotermann on ikka sees.

Kalad võivad küll olla veidi melanhoolse loomuga, kuid kindlasti ei püsi nad pikalt seal paigal, kus end ebamugavalt tunnevad. Nii on selgi nädalal elul Kaladele varuks mitmeid alternatiive – nii kusagile kaugemale sõitmine kui ka lihtsalt millegi uuega tegelemine võib olla heaks lahenduseks.

Nädalavahetusel võiksid Kalad end põhjalikult välja puhata. Meeled on veidi rahutud ning mentaalne kohalolek võib valmistada raskusi, nii mõnigi Kalade märgis sündinu leiab hingepidet joogas või mediteerimises.

Laupäeval kipub Kaladel poeretkel arutult palju raha kuluma, kusjuures midagi kasulikku ostetud ei saagi. Abiks on kas poodide vältimine või kindel ostunimekiri.

Thea Laanemaa

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos