Thursday , 19 September 2024

Horoskoop- Neljapäev 1 september

Jäär
21. märts – 20. aprill
Täna võivad teie emotsionid hakata üle keema seoses ebaõiglusega, mida näete. Unustate igasuguse diplomaatia ning ütlete julgelt ja oma arvamuse välja.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Nüüd on uue elujõu ja energia saamise aeg. Leidke võimalus puhkamiseks ja meeldivateks ning inspireerivateks suheteks. Loominguline tõusuaeg.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Suhted kaaslastega kipuvad täna tasakaalust välja minema. Isegi, kui teie olete rahulik, kipuvad teised inimesed veidi üle pingutama. Vältige vaidlusi!

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Täna võib kellegi pahaaimamatu kommentaar teie välimuse kohta mõjutada teie enesekindlust sedavõrd, et muutute hoopis teistsuguseks, kui tegelikult olete.

Lõvi

23. juuli – 22. august
Teie ego on täna tavalisest haavatavam ja seetõttu kipute omale ette kujutama, et teist ei peeta piisavalt lugu. Arusaamatused on kerged tekkima.

Neitsi

23. august – 22. september
Lasete ennast täna teiste arvamusest liiga palju mõjutada. Kui teie lähedusse satub mõni võimukas isik, siis kipute kohe ennast alahindama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Täna peaksite igaks juhuks rohkem tähelepanu pöörama nendele asjadele, millega te siiani olete vaid pealiskaudselt tegelenud. Ärge lükake kohustusi edasi!

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Täna kipuvad tegemata asjad kuhjuma ning see tekitab väsimust ja tuju langust. Püüdke elada sammhaaval ning usaldage rohkem oma kaaslaseid.

Ambur
23. november – 21. detsember
Võimalik, et saate täna ootamatult suure tähelepanu ning tunnustuse osaliseks. Hea aeg näidata enda paremaid külgi. Võimalik, et teisse armutakse.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Praktiliste meeleoludega päev. Hästi sujuvad eelkõige need tegemised, kus on vaja täpsust ja kainet mõtlemist. Päev pole soodne romantikaks.

Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Tänased seisud soosivad sündmusi, mis seotud armuasjadega. Mõjute külgetõmbavana, kuid peaksite siiski meeles pidama, et igaühega ei tasu flirtida!

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Võite täna kokku puutuda tujukate ning vaidlushimuliste inimestega. Suhtuge neisse huumoriga ning ärge vaidlemisega ennast küll vaevama hakake!

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos