Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – neljapäev 25 august

Jäär
21. märts – 20. aprill
Töökohal säilib rahu ja heaolu, tekib võimalus rakendada oma teoreetilisi teadmisi praktiliselt. Soodne päev praktiliste kogemuste omandamiseks.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Võivad tekkida edasilükkamatud kodused kohustused ning probleemid vanemate või sugulastega. Püüdke tegutseda suure tähelepanu ja põhjalikkusega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Täna peaksite tavalisest suuremat tähelepanu pöörama oma vaimsele tervisele. Liigne pinge, mis seotud kohustustega võib teid rööpast välja viia.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olete täna läbinägelik asjade suhtes, mis tavaliselt teie jaoks varjatuks jäänud. Samuti aktiviseerub intuitsioon. Hea võimalus arendada eneseusaldust.

Lõvi

23. juuli – 22. august
Võimalik, et satute täna koostööd tegema mõne väga konservatiivse ja samas võimuka inimesega. Ärge tehke midagi, mis teile enesele vastu tahtmist oleks!

Neitsi
23. august – 22. september
Tunnete täna vajadust ennast näidata ja olete uhke oma saavutuste üle. Püüdke ka teisi inimesi märgata, ka väike enesekriitika ei tule kahjuks!

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Täna pannakse tõenäoliselt proovile teie tahtejõud. Võimalikud sündmused, kus teil on väga raske ennast kontrollida. Esile kerkivad alateadlikud soovid.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Valitsevad kodused meeleolud. Tõenäoliselt suhtlete rohkem, kui tavaliselt oma perekonnaga. Tuletate meelde vanu aegu ning veedate mõnusalt aega.

Ambur
23. november – 21. detsember
Teid hakkavad täna ärritama inimeste juures asjad, mis sunnivad teid kuidagi loobuma oma isikupärast. Tunnete tavalisest suuremat vabadusejanu.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Nüüd on hea päev sisemiste protsesside käimalükkamiseks. Püüdke olla väga tähelepanelik, selle suhtes, mida sisemiselt vajalikuks peate.

Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Olete täna avameelsem, kui tavaliselt ning sellega ðokeerite mitmeid inimesi enda ümber. Väga tõenäoline, et satute suurematesse vaidlustesse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Olete täna energiline ja aktiivne. Seda nii sõnades kui ka tegudes, kuid vältige teiste paikapanemist, andke neile võimalus ise mõista oma vigasid.

KOOSTA OMALE ISIKLIK HOROSKOOP
Põhjalikuma horoskoobi nägemiseks sisestage palun oma sünniandmed.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos