Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Kolmapäev 24 august

Jäär
21. märts – 20. aprill
Tänane päev sobib igati vaimseteks tegevusteks või millegi õppimiseks, kuid rahalised tehingud ja paberite ajamine ei taha täna üldse õnnestuda.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Nüüd on suurenenud teie vajadus romantika ja armastuse järele. Tõenäoliselt läheb teil selles küsimuses hästi ning leiate omale kaaslase.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Võimalik, et avastate enese jaoks täna inimese, kes on teie läheduses juba ammu olnud, kuid teile siiani märkamatuks jäänud. Sõprusest võib saada armastus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Täna tunnete tavalisest suuremat energiat. Hea päev tegeleda spordiga. Suhetes teistega kipute olema pealetükkiv ja kamandav.

Lõvi

23. juuli – 22. august
Täna on päev, mil suudate näha asju erinevatest vaatevinklitest. See teeb suhtlemise teistega lihtsamaks, kuna suudate kerge vaevaga mõista teiste arusaamu.

Neitsi
23. august – 22. september
Tõenäoliselt olete täna heas vormis ning suudate inimestega rohkem, kui tavaliselt lävida. Pingelised olukorrad lahenevad kiiresti ja kergelt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Tänased planeediseisud soodustavad avatud mõtlemist ja leidlikkust keeruliste olukordade lahendamisel. Võimalik, et teilt oodatakse nõuandeid.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Võite nüüd ootamatult kokku puutuda enda või mõne oma lähedase pereliikme tervisehädadega. Olge tähelepanelik kõikvõimalikes juriidilistes küsimustes.

Ambur
23. november – 21. detsember
Kaldute täna idealiseerima asju, mida soovite ideaalsetena näha, kuid mis tegelikkuses pole ideaalsed. Selline illusioonis viibimine lõpeb pettumusega.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Täna aktiviseerub teie emotsionaalsem pool. Tähtsustate üle kõikvõimalikke suhteprobleeme, pinged võivad tekkida üksteisest möödarääkimise tõttu.

Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Täna alustatud ettevõtmised toovad edu. Mõjute enesekindla ning usaldusväärsena. Võimalus leida uusi tuttavaid, mõnest võib saada teile hea sõber.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Olete täna elujõuline ja reibas. Igatsete tavalisest rohkem oma ellu vürtsi ning meeldivaid pingeid. Hea päev loominguliseks koostööks teiste inimestega.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos