Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised

Martin Helme: Saan pidevalt vastu päid ja jalgu

Eesti iseseisvuse taastamise 31. aastapäeval oli Kadrioru roosiaia külaliste seas ka Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Martin Helme. Poliitik meenutas intervjuus ajalugu ja tõdes, et on aja jooksul ka oma töö eest vastu päid ja jalgu saanud.

31 aastat tagasi oli Martin Helme 15-aastane ja mäletab olulist päeva Eesti ajaloos eredalt. ”Ma olin maakodus ja ehitasin isaga sauna. Meil oli kõrval väike patareidega raadio, kust me uudiseid kuulasime ja arutasime omavahel, kuidas me saaksime Tallinnasse minna. Autot meil ei olnud ja selleks ajaks, kui me Tallinnasse jõudsime, oli iseseisvus juba välja kuulutatud,” meenutab Helme.

President Alar Karis mainis oma kõnes, et Eestit teeb tugevamaks empaatia. Helme sõnul on Eesti inimesed hoolivad. ”Me näeme seda elus sageli, alates kampaaniatest kui kogutakse raha vähihaigetele või tullakse appi neile, kelle kodu maha põles. Me näeme, kuidas Eesti inimesed näitavad, kuidas nad hoolivad ka teistest,” arutles Helme.

Empaatiast mõtleb Helme abstraktsemalt. ”See töö, mida ma teen, ma saan selle eest ka päris kõvastu vastu päid ja jalgu. Aga see on ikkagi minu peamine panus Eesti ühiskonda ja loomulikult minu viis last,” avaldas Helme.

Loe edasi SIIT
Allikas. TV3

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud