Thursday , 19 September 2024

Nädala horoskoop – esmaspäev 22.08 – pühapäev 28.08.2022

Jäär 21. märts – 20. aprill

Nädala esimesel poolel on Jäära jaoks meeldivas fookuses tema eraelu. Veel on aega nautida suve sumedust ning armsate inimestega lihtsalt koos olla, patareisid laadida ning ennast ja teisi hellitada.

Tööasjad saavad tehtud ilma eriliste pingutusteta ning Jäär teab, et varsti panustab ta nagunii rohkem, olgu siis praegu selline helgem ja kergem aeg.

Ühiselt tehtavate lahedate ettevõtmiste nimekiri on pikk ja põnev. Jäär tunneb soovi minna nii loodusesse kui ka linnaelu uudistada.

Armastus võib alata või tugevneda nii tantsusamme kokku klapitades kui ka raamatukogus lektüüri valides. Jäära sümpaatsusest on lausa võimatu mööda vaadata.

Neljapäeval ja reedel tuletab ka töö end siiski veidi rohkem meelde. Jäär on nüüd sunnitud lahendama probleeme, mille olemasolust ta varem isegi teadlik polnud.

Laupäeval tuleb Jääral end päris tõsiselt vaos hoida. Teised inimesed kipuvad talle tihtilugu närvidele käima ning Jäär ei jäta sel päeval päeval ühtegi negatiivset mõtet ega aistingut enese teada. Kui võõraste hulgas võivad pisikesed nägelused pigem tähelepanuta jääda, siis Jääraga suhtes olles tasuks teada, et sel päeval on parem teda mitte käsutada või temalt midagi erilist oodata. Õnneks ei kesta Jäära pahameel kaua ning pühapäev tuleb oluliselt meeldivam.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Läbi töönädala on Sõnn tegus ja praktiline. Kõige parem päev uuenduste ja muutuste tegemiseks, sisuliselt oluliste koosolekute pidamiseks ja otsuste vastuvõtmiseks on teisipäev. Sõnni mõistus on sel päeval erakordselt terav ning esitlusvõime suisa briljantne. Head energiat jagub hiliste õhtutundideni välja. Sõnnist alluvate puhul aga tasub juhil silmas pidada, et teisipäeval vajavad nad iseäranis palju vabadust oma töö üle otsustamisel – allasurumine kutsuks esile vastujõu.

Läbi nädala suunab Sõnn oma tähelepanu elu erinevatele materiaalsetele aspektidele. Rahamõtted on alailma peas!

Ka siis, kui Sõnn tunneb suurt soovi midagi suurt osta või millessegi investeerida, tasuks tal enne üheksa korda mõõta ja alles siis lõigata. Keda planeetide soovitused rohkem huvitavad, lükkab ehk investeeringute tegemise lausa järgmisesse nädalasse, sest alates 29. augustist on aeg selleks märksa toetavam.

Praegune nädal sobib aga väga hästi raha kõrvale panemiseks ning erinevate võimaluste ja ideede vaagimiseks.

Lapsevanematest Sõnnidel võib nädalavahetusel olla seoses laste kooliasjadega mitmeid närvilisi nägelusi.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Algav nädal toob Kaksikutele kaasa palju toredaid tegemisi ning rõõmsaid hetki jagub otsekui pärleid pikas kees.

Kõik need on aga küllalt väikesed ega pälvi Kaksikute tähelepanu kuigi pikalt. Üldse kipub tähelepanu olema sel nädalal küllalt hajus, kuid nutikad Kaksikud oskavad oma päevi täpselt nii sättida, et see kellelegi ette ei jääks.

Suhtlemine sobib Kaksikutele läbi nädala hästi. Kui on plaanis olnud mõni väike reis või väljasõit, on ka see igati tujutõstev.

Teistest keerulisemaks ning rohkem tähelepanu nõudvamaks päevaks võib kujuneda laupäev. Närvilist murelikkust on nii Kaksikute ümber kui ka mõttemaailmas. Kui need impulsid kohtuvad, võib tekkida teatav resonants, mis väljendub küllalt vastikus norimises. Kui sellele veel sama mõõduga vastatakse – mis on enam kui tõenäoline! – jätkub riiuratta ragisemist halvemal juhul veel järgmisessegi päeva. (Lohutuseks olgu juba ette öeldud, et uus nädal algab väga oluliselt paremal lainel!)

Nädalavahetuse konfliktide hea külg on aga see, et Kaksikud saavad nüüd paremini aru, kus on nende piirid, mida nad soovivad ja mida nad oma ellu lasta ei taha.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

On võimalik, et Vähk ärkab uude nädalasse veidi väsinuna, sest tema uni võib öödel vastu esmaspäeva ja teisipäeva olla häiritud. Oma mõtted niikuinii, kuid vahel segab vale temperatuur, vahel müra… ja siis on mõtted jälle kohal.

Sellest hoolimata on teisipäev Vähi jaoks konstruktiivne tööpäev. Tal on mitmeid originaalseid ideid ningta oskab neid hästi esitleda. Teisipäevased koosolekud on Vähi jaoks seega väga kasulikud ning kindlasti tuleks tal oma mõtetega julgelt üles astuda.

Kolmapäeval on Vähk närviline. See algab juba hommikul kodust, kus ta kaaslase või lapsed üpris teravalt paika võib panna. Päevapeale olukord muutub ning Vähk on tööasjus väga edukas – eriti sellistes, mis eeldavad suhtlemist ja kirjutamist. Kui on vaja ette võtta mõni väike tööreis või kohtumine, tasuks see ajastada alates lõunatunnist.

Kolmapäeva õhtul võiks teha sporti või minna jalutama – see maandab ning toob uusi häid suundi Vähi plaanidesse.

Läbi nädala tasub hoida pilk peal oma rahaasjadel. Arukas on kulutusi vältida ning võimalusel korraldada enesele päevi, kus poes üldse ei käida ja väljamakseid ei sooritata.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Nädal algab Lõvi jaoks igati meeldivalt ja tegusalt. Kolmapäeval, eriti õhtupoolikul, on Lõvil hea aeg tuua oma ellu uusi harjumusi – eriti selliseid, mis on seotud liikumisega. Just nüüd on hea proovida, kui mõnus tunne on trenni teha või jalutamas käia.

Reede on Lõvi jaoks kummaline päev. Midagi pole justkui halvasti, kuid Lõvi võib end tunda loiuna ja mitte tahta suhelda. Kindlasti võiks sellesse päeva jätta vähem töiseid ülesandeid ning rohkem võimalusi puhata ja tegeleda just selliste asjadega, mis tuju tõstavad. Kui Lõvi on nõus seltskonda minema, siis ei pea ta seda kahetsema – just sel päeval võib ta kohtuda kellegagi, kellega sõlmub mõnus ja kauane sõprus. Ka võib Lõvi saada mõnelt inimeselt väga

Laupäeval on Lõvi närviline. Kindlasti peab ta ise saama otsustada, mida ja millal ja kuidas ta vajalikke asju teeb. Samuti seda, millised tegevused on vajalikud ja millised mitte. Lõvi võib kergesti solvuda, kui talle tundub, et keegi teine tema elus midagi otsustama kipub. Suuri töid ja olulisi otsuseid ei tasuks sel päeval ette võtta.

Nädalavahetusel tuleks olla ettevaatlik ka igasuguste olmeprobleemide suhtes – näiteks võivad alt vedada veetorud, elektrijuhtmed või muud majapidamise nähtamatud sõlmpunktid.

Neitsi 23. august – 22. september

Neitsi mõtted on konstruktiivsed ja praktilised juba uue nädala esimestest tundidest saati. Isegi kui ta magab, teeb ta ju enese jaoks midagi kasulikku!

Tema ettevõtmised edenevad hästi, kuid pisut muret teevad rahateemad – ehkki sissetulekud on olemas, on need Neitsi arvates pigem väikesed ning ta otsib võimalust rohkem teenimiseks.

Kui Neitsi tahab oma elus, peamiselt tööalases, võtta ette mingeid muudatusi, siis sel nädalal on selleks kõige sobivam aeg kolmapäeval. Ent ka ilma muutusteta on ta kesknädalal ääretult tõhus. Neitsile meeldib saada uusi teadmisi, samas on ta meisterlik teiste õpetaja. Ka kirjutamine ja suhtlemine toovad edu, samuti väikesed väljasõidud. Nii näiteks võiks ettevõtte koosoleku teha firmast väljaspool või puhkusel olles pere teise linna seiklema viia.

Laupäevased ettevõtmised tasuks Neitsil aegsasti läbi mõelda. Kui võimalik, võiks see päev olla pingevaba, sest õhkkond on tavapäraselt närvilisem ning Neitsil on oht sattuda mitmesse konflikti või lausa ise mõni käima tõmmata.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Kaalude jaoks on sellel nädalal esmaselt olulisemad teemad seotud praktiliste küsimustega. Ta mõtleb palju rahast ja muust materiaalsest.

Tasub aga teada, et just mõtlemiseks, info kogumiseks ning erinevate plaanide vaagimiseks ongi nädal kõige soodsam. Suurte otsuste tegemist tasuks aga pigem edasi lükata.

Kui aga mõned muudatused on just nüüd vajalikud, siis võiks need ette võtta nädala esimesel päeval ning soodsaim päev on kolmapäev. Nädala teisel poolel aga võiks vältida nii suuri kulutusi, laenu andmist kui ka väga olulise tähtsusega allkirjade andmist.

Kaalude armuelus võib sel nädalal olla mitmeid põnevaid arenguid, seda eriti kolmapäevast alates. Kaaludel on mitmeid lahedaid ideid, kuidas oma suhet veidi vürtsitada, koos kallimaga midagi toredat ette võtta ning rutiinist välja tulla. Eriti kehtib see seksuaalsuse ja seltskondlikkusega seotud ettevõtmiste kohta.

Kui Kaalud on senimaani olnud üksildased, võib neid sel nädalal oodata üks põnev ja meelierutav kohtumine. Siiski ei tasuks sellest praegu pikaajalist suhet plaanida, pigem elada hetkes ja nautida päevi. Öid loomulikult ka!

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Võimalusterohke aeg kestab. Skorpion seilab küsimuste ja lahenduste lainetel. Kahjuks ei saa ta aga kõiki korraga realiseerida – ööpäevas olevate tundide aeg ning inimese mõtlemisvõime ulatus seavad oma piirid ning Skorpionil tuleb teha valikuid.

Tõdemus, et kõik uksed polegi korraga avatud, võib teha Skorpioni meele vahepeal lausa mustaks. Seda isegi vaatamata asjaolule, et tegelikult on kõik pigem hästi ning protsessid liiguvad Skorpioni kasuks.

Nädala teises pooles aga saavad probleemid Skorpioni kätte ning tal võib tekkida mitmeid teravaid konflikte. Mida vertikaalsemad on tema töö- ja ärisuhted, seda keerulisem on neid lahendada. Kui aga Skorpion tegutseb nii, et tema ümber on kas juriidiliselt või sisuliselt võrdsed partnerid, on võimalik ka, et ühtegi suuremat konflikti ei tekigi.

Siiski tahavad need Skorpionid, kes on tegevad äris ja poliitikas, üht-teist muuta. Kuna tema ideed on head ning kasulikud ka teistele, võiks lasta tal rahumeeli tegutseda. Kui aga keegi tunneb, et Skorpioni tähtsus võiks nende muudatustega liiga kõrgele tõusta ning ta hakkab vastu töötama, on konfliktid kerged tekkima.

Ambur 23. november – 21. detsember

Amburi ümber keeb elu ning ta annab oma parima, et selles askeldamises piisavalt osaleda. Aktiivsem pool temast on sellega päris rahul, ent kohati tundub Amburile, et ta maksab lõivu oma filosoofilisema ja meditatiivsema poole arvelt.

Amburilt oodatakse palju. Mitmed kolleegid ja koostööpartnerid eeldavad temalt nii juhtimist kui ka reaalse töö ärategemist, ent oma ootused on ka Amburi lähedastel. Nii tundubki Amburile, et ta killustab end korduvalt.

Siiski on ta toimuvaga üle keskmise rahul – erinevate osapoolte huvid on talle kindlaks tõestuseks, et teda on vaja. Ja kui on vaja, siis järelikult antakse andeks ka veidi killustatud olemine ning viimase piirini venitatud tähtajad.

Amburi armuelus pole praegu näha suuri muutusi. Kes armastab ja on armastatud, tunneb sellest vaikset rõõmu igas elukeerises ega jäta kasutamata ainsatki võimalust, et seda head tunnet ka partneriga jagada.

Kui aga Amburil hetkel suhet pole, ei pea ta praegu vajalikuks seda ka otsida ning usub rahulikult, et elu väikesed tuulepöörised toovad õigel hetkel tema ette õige inimese.

Pühapäevastel ideedel tasub pilk peal hoida, sest siis algab uus heade muutuste ajajärk.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Kaljukitse jaoks omab maailmas toimuv suurt tähtsust, sest ta tajub hästi, kui väga see on seotud tema isiklike ettevõtmiste ja sissetulekutega.

Kuna aga poliitikas ja riikide vahel valitseb kõike muud peale rahu ja stabiilsuse, muudab see Kaljukitse kohati päris murelikuks.

Kolmapäev muudab Kaljukitse isiklikud suhted veidi ebakindlaks, sest ta võib kaaslasele ootamatult teravalt öelda. Ta eeldab, et kõik on tehtud kriipsupealt nii, nagu tema ütleb ning lisaks sellele kogeb ta niisuguse pühendumise ja teiste eest mõtlemise eest palju kiitust ja lugupidamist. Kui see aga päris nii ei kujune, siis on Kaljukits torssis ning rahulolematu ja väljendab seda jõuliselt.

Kui Kaljukits iseennast, oma armsamat ja isiklikku eluvoogu rohkem usaldada julgeks, tunneks ta end oluliselt paremini. Sest juhtub seal kaugel, mis juhtub, ellu jääda ja edasi tegutseda tuleb ikka siinsamas ja justnimelt koos oma kõige lähemate inimestega.

Veel üks teema, mis Kaljukitse sel nädalal kindlasti kõnetab, on raha. Ta hoiab oma kulutustel pingsalt pilku peal, ometi kipub aga raha libisema sõrmede vahelt kiiremini kui liiv liivakellas asukohta vahetab.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Veevalaja on teisipäeval väga tegus ja loominguline. Oma tegevustega seoses on tal mitmeid innovatiivseid ideid ja ettepanekuid. Ta jagab neid meeleldi ka kaaslastega, kuid tema komistuskiviks võib sel päeval saada liigne emotsionaalsus. Kui teised tema mõtetega kohe kaasa ei tule, võib Veevalaja solvuda ning mõelda, et loobib pärleid sigade ette. Kui ta aga oma ettepanekud mõõdetavate näitajatega seoks, oleks teistel palju kergem temast aru saada.

Samad probleemid võivad Veevalajat teisipäeval ja kolmapäeval saata ka kodus ja suhetes. Tal on lahedaid mõtteid, kuid kaaslane ei pruugi olla kohe samal lainel.

Reedene kohtumine mõne meeldiva ja asjatundliku inimesega võib Veevalaja mõtted ja tegutsemise viia uuele tasandile. Probleem on aga selles, et Veevalaja võib end sel päeval tunda küllalt väsinuna ega soovi eriti kellegagi suhelda või seltskonda minna.

Laupäeval võib Veevalaja eraelus kärgatada pikne. Seda eriti siis, kui Veevalaja tunneb, et keegi kipub tema eest midagi otsustama või teda alla suruma. Võitlusvaim ärkab silmapilkselt ning alles hiljem toimunu üle järele mõeldes võib Veevalaja pisukese piinlikkustundega avastada, et tegelikult murdis ta sisse täitsa lahtisest uksest.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Kalade isiklikke suhteid kipub sel nädalal kõigutama ja räsima üks tuuleiil ja tormihoog teise järel. Kõige kummalisem on Kalade jaoks tihti aga see, et nad ei saa ise arugi, miks see nii on – nemad on enese arvates kogu aeg käitunud ühtmoodi ja suhtunud oma lähedastesse vankumatu toetusega. Nüüd aga ajab üks segadus ning paikapanemine teist taga!

Lahenduseks võib kujuneda üksinduse otsimine või selle jagamine kellegagi, kes pole Kaladele konkreetselt isegi mitte väga lähedane, kuid kellega haagivad hästi mõtteviis ja maailmavaade. Tegelikult on Kalad nõus ka viimases mööndusi tegema, sest sarnane hingelaad on tema jaoks isegi olulisem, kui ühtmoodi ajalookäsitlus või ühiskondliku korra eelistused.

Kui aga Kalad isegi nii suure vastutuleku määra juures mugavat suhtlemist ei leia, eelistatakse sageli keskenduda hoopis elu praktilisemale küljele.

Raha-asjades on Kalad sel nädalal väga nutikad. Neil on mitmeid ideid nii selleks, kui on vaja rahastada mõnd suuremat väljaminekut, kui ka siis, kui tegeletakse investeeringutega. Siiski sobib nädal paremini info kogumiseks ja süstematiseerimiseks, reaalsed otsused ja tehingud võiks lükata pisut edasi.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm,

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos