Friday , 20 September 2024

Suri näitleja ja muusik Olivia Newton-John

Esmaspäeval suri 73-aastasena näitleja ja muusik Olivia Newton-John, kes on tuntud oma rolli poolest 1978. aasta muusikafilmis “Grease”.

“Newton-John suri oma rantšos Lõuna-Californias esmaspäeval hommikul,” teatas sotsiaalmeedias tema abikaasa John Easterling.

Newton-Johnil diagnoositi esmakordselt rinnavähk juba 1990. aastate alguses. 2017. aastal teatas ta, et rinnavähk on tagasi.

“Olivia on olnud lootuse sümbol üle 30 aasta, jagades oma teekonda rinnavähiga,” teatas Easterling. Newton-Johni lähedastele avaldas kaastunnet ka John Travolta, kes osales samuti muusikafilmis “Grease”.

Newton-John sündis 1948. aastal Suurbritannias. Tema isa oli kirjanduse professor, kes töötas teise maailmasõja ajal Briti luure heaks. Newton-Johni emapoolne vanaisa oli Nobeli preemia laureaat Max Born. Newton-John alustas laulmist juba siis, kui ta oli 3-aastane.

Austraalias esines ta teismelisena paljudes telesaadetes. Pärast seda alustas ta edukat lauljakarjääri. Newton-John oli kuulus laulja juba enne oma 1978. aasta läbimurderolli filmis “Grease”. Tema esimene hittlugu “I Honestly Love You” valmis 1974. aastal. Tema 1981. aasta laul “Physical” oli Billboardi edetabeli esikohal 10 nädalat järjest. Karjääri jooksul teenis ta neli Grammy auhinda.

Err.ee

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja