Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Teisipäev 12 juuli

Loe ka:  Nädala Horoskoop – Esmaspäev 11.07 – Pühapäev 17.07 2022.a

Jäär
21. märts – 20. aprill
Olete täna ülevoolava jutuga ning kipute suud pruukima ka situatsioonides, kus oleks targem vaikida ja kuulata, mis teistel öelda on. Hea aeg reisimiseks.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Soodne ajavahemik intellektuaalseks tegevuseks suhtlemiseks,lepingute sõlmimiseks ja reisimiseks. Võite langetada edu põhjustavaid otsuseid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teie tunded on arukad ning kainelt läbimõeldud. Suudate ennast kontrollida ja vaos hoida. Muutute ehk liigagi rangeks enese vastu, püüdke olla avatum.




Vähk
22. juuni – 22. juuli
Väga võimalik, et puutute täna kokku probleemidega, mis tulenevad minevikus unarusse jäänud asjadest. Nüüd on hea võimalus seda olukorda parandada!

Lõvi
23. juuli – 22. august
Olete täna kergesti mõjutatav ja uje. Ettevaatust liikluses ja suhtlemisel võõraste inimestega, kes võivad teid ära kasutada. Ebasoodne lepinguteks.

Neitsi
23. august – 22. september
Teid motiveerib alateadlikult turvalisuse vajadus. Teil on võime aidata teisi nende turvatunde suurendamisel. Võite sattuda psühholoogi rolli.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Täna võib probleeme tekkida teie koduse rahuliku atmosfääri saavutamisel. Kui elate koos partneriga, siis püüdke olla temaga arvestavam.




Skorpion
24. oktoober – 22. november
Täna liiguvad sündmused kiiremini ja ladusamalt, kui tavaliselt. Isegi need asjad, mis on mingil põhjusel seisma jäänud, hakkavad täna lahenema.

Ambur
23. november – 21. detsember
Aktiviseeruvad loomingulised energiad. Võimalik, et suudate leida lahenduse juba pikka aega kestnud probleemile. Suhted kaaslastega paranevad.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Võimalik, et tunnete vajadust tõeliste ja kasulike teadmiste järele maailmas. Võite astuda ka gruppidesse, mis tegelevad selliste asjadega.




Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Täna valitsevad konservatiivsed meeleolud. Teil on raskusi kiire elutempoga sammu pidada. Hea päev rahulikuks tegutsemiseks, kus pole vaja teistega arvestada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Pöörake nüüd rohkem tähelepanu oma kõnepruugile. Võite mõne mõtlematu lausega kellelegi suurt meelepaha valmistada või siis kogemata saladuse välja lobiseda.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos