Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Esmaspäev 11 juuli

Jäär
21. märts – 20. aprill
Kipute täna veidi taktitundetu olema. Teie märkused võivad olla nii teravad, et inimesed parema meelega väldiksid teiega suhtlemist. Hea aeg uurimistööks.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Avastate täna ootamatult, et teie kaaslased pole nii usaldusväärsed, kui lootsite. Võimalik, et pettute ning muutute veidi paranoiliseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Olete täna väga kangekaelne ning püüate iga hinna eest saavutada oma eesmärki. Kipute teiste inimeste suhtes veidi isekas ja pealetükkiv olema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Täna võivad esile kerkida probleemid ja kokkupõrked konkurentidega. Seda nii tööasjus kui ka eraelus. Parim, mida teha saate, on säilitada eneseväärikus.

Lõvi

23. juuli – 22. august
Elektriliste mõjudega päev. Võimalik, et olete veidi närviline ja kiirustav, soovite kohe tulemusi näha. Hea aeg tegeleda informatsiooni töötlemisega.

Neitsi
23. august – 22. september
Tunnete uudishimu salajaste asjade suhtes ja soovi teada oma kaaslaste kohta rohkem, kui siiani teada olete saanud. Vältige ebaausaid võtteid!




Kaalud
23. september – 23. oktoober
Võimalikud psühholoogilised probleemid armusuhetes. Tunnete ebakindlust oma tunnetes. Püüdke jääda iseenda vastu ausaks, vaadake oma südamesse.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Täna võib juhtuda, et puutute kokku tehnikaga seotud probleemidega. Asjad, mis seni töötasid halvasti, lähevad nüüd päris katki. Otsige kvaliteeti!

Ambur
23. november – 21. detsember
Seksuaalsete ning kirglike mõjudega päev. Võimalik, et peate kokku puutuma armukadeduse ja intriigidega. Olete äärmuslik ning ekstreemne.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Võimalik, et kirg võtab teie üle niivõrd võimust, et unustate igasugused kombed ja tavanormid. See võib teie jaoks olla vabastav kogemus.




Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Mõistuse ja emotsioonide konflikt võib muuta teid täna emotsionaalseks ja ülitundlikuks vähimagi kriitika suhtes. Ärge võtke ennast liiga tõsiselt!

Kalad

19. veebruar – 20. märts
Võimalikud pinged ametlikes suhetes. Kaldute täna anarhistliku meelelaadi poole ning tunnete rahutust, kui keegi teie üle valitseda püüab.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa