Sunday , 22 September 2024
Erakorralised uudised

SKANDAAL: Telenägu Jürgen Fogel ahistamisskandaalis. Tunnistaja: ta tiris ilmatüdruku Marit Rattasepa tualetti ja tegi ettepaneku suuse***ks

Kanal 2 „Suvereporteri“ ilmateadustaja Marit Rattasepp andis politseisse avalduse seksuaalse rünnaku kohta. Talle olevat Postimehe 165. sünnipäeva peol agressiivselt lähenemiskatseid teinud Kanal 2 uudistemagasini „Reporter“ endine saatejuht Jürgen Fogel. Jürgen eitab ahistamist.

Politsei hakkas juuni algul Postimehe majas peetud ajalehe 165. sünnipäeval toimunud intsidenti uurima ja mitmed peol osalejad on kutsutud tunnistusi andma. Üle vaadatakse ka turvakaamerate videod.

Ühe anonüümseks jääda sooviva Postimehe töötaja sõnul oli peol palju süüa, aga pakuti ka rohkelt vägijooki, millega Jürgen Fogel (43) tagasi ei hoidnud. Peo edenedes olevat muutunud Jürgen aina pealetükkivamaks ja teinud mitmele naisele siivutuid ettepanekuid, kuid tema endise kallima Marit Rattasepaga (30) läinud asi eriti inetuks.

„Jürgen muutus väga agressiivseks. Kõigepealt tiris ta Mariti tualettruumi ees olevale diivanile pikali ja üritas talle otsa ronida. See ei olnud niisama kerge ja mänguline flirt või külmkapi taga musinorimine, vaid väga jõuline katse temaga ameleda,“ lausub pealtnägija.

Üks teine peol olnud inimene räägib: „Hiljem tiris Jürgen Mariti meeste tualettruumi ja tegi talle ettepaneku suus**siks, häbenemata teisi tualettruumis viibinud inimesi.“

Seejärel olevat Marit end mehe käte vahelt lahti rabelenud ja koju läinud. Kümme päeva hiljem esitas ta politseisse avalduse.

Loe edsi SIIT
Allikas. Kroonika

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud