Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised

Kirsti Timmer proovis esmakordselt ilma ennustada: mingi ootamatu pööre tuleb!

“Suvised Seitsmesed” käisid külas nõial ja selgeltnägijal Kirsti Timmeril, kes selgitab, et jaanipäev kui pööripäev on hea aeg iseendasse vaatamiseks.

Timmer soovib inimestele õpetada, kuidas vanu käitumis- ja harjumusmustreid enda puhul muuta. “See ei käi suure lärmi ja õllese peo juurde, seda tehakse kaine peaga,” ütleb ta.

Selleks tuleb kirjutada paberi peale kõik asjad, mis sind häirivad või millest sa tahaksid vabaneda. Kirjutada tuleb oleviku vormis ja seejärel lugeda endale ette valjult lõkke ääres. Seejärel tuleb paber visata tulle ning anda seeläbi talle jõudu.

Kirsti proovis kätt ka ilma ennustamisel, kuigi ta seda tavaliselt ei tee. “Mingi ootamatu pööre tuleb. Mulle tundub, et see peaks olema ilus,” räägib ta.

Mis saab Ukraina sõjast? Timmeri sõnul on mõlemal riigipeal, nii Ukraina kui Venemaa omal, ümber väga tugevad nõiad. “Ma näen, et Putini tervis on väga halb, kauaks teda ei ole. Juhi tasemel valetamine… See sõda kestab veel. Ma näen, et nad saavad sealt midagi, aga see on palju vähem, kui see, mida nad tahavad,” laob Timmer tarokaarte.

Hingamisteede haiguse puhangut nägi Timmer ette juba enne, kui koroona üldse pildile tekkis. “Mina nägin kolme lainet ja ma jään selle juurde. See tüvi, mis praegu on, see ei ole enam mingi ohtlik haigus,” tunnistab ta ja lisab, et pani oma perele nii-öelda “kupli” peale ehk et nemad seda keegi põdenud pole.

Vaata lähemalt videost SIIT
Allikas. TV3

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud