Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
laps

ÕUDNE: Kasuema peksis Pärnumaal 7 ja 10 aastaseid kasulapsi koerarihma kui ka lihahaamriga.

Kaks aastat tagasi tuli ilmsiks, et aasta ema aunimetuse laureaat Malle Kobin on jõhker lapsepiinaja. Hakkas levima jutt, et kahtlused Kobini suhtes olid õhus juba varem, aga keegi ei söandanud midagi öelda.

Martin (10) ja Siim (7) on pealtnäha kaks täiesti tavalist poisiklutti, kuid erinevalt enamikust eakaaslastest on nad oma lühikese elu jooksul pidanud üle elama üksjagu katsumusi.

Mullu märtsis märkas toona veel 9aastase Martini õpetaja, et poisi põsk on sinikaskollane. Sinikat oli märgata ka lapse kõrva taga. Ka kehalise kasvatuse õpetaja juhtis sinikatele tähelepanu. Martin ei soovinud esialgu juhtunust rääkida, kuid siis möönis, et sai kodus peksa. Lapse sõnul sõi ta kodus šokolaadi ära ja sai seetõttu karistada. Õpetaja andis juhtunust teada lastekaitsele.

Kaks kuud hiljem kordus sama: ujumistunnis jäid õpetajale silma Martini jalgadel olevad sinikad. Ka sellel korral vältis Martin esiti sinikast rääkimist, kuid õpetaja veenis teda muret jagama. Lapse sõnul sai ta taaskord karistada – sellel korral läks ta loata õue mängima.

Ei pigistatud silma kinni: koolipere otsustav ja kiire käitumine aitas tabada jõhkra lapsepeksja. „Küsisin, mis see raudese oli, millega kasuema lõi, siis Martin vastas, et selline puidust varre otsas haamer, ning mina küsisin, kas see, millega liha tambitakse, Martin vastas jah, ja hakkas juhtunust rääkides nutma.. ,“ meenutab uurijale ühe Eesti kooli medõde, kuidas ta avastas 10aastase poisi kehal kahtlased sinikad.

Õpetaja teavitas juhtunust noorsoopolitseid. Politsei alustas asja uurimiseks kriminaalmenetluse ja läinud aasta suvel esitati Evelinile kahtlustus kolmes episoodis

Loe edasi SIIT
Allikas. Õhtuleht

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud