Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Reede 9 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill
Täna võib tekkida raskus otsustamisel. Tunnete ebakindlust seal, kus võiksite vabalt ennast ja oma võimeid usaldada. Püüdke tegeleda sisemiste hirmudega.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Suudate nüüd oma lähedaste meeleolusid paremini tunda, kui siiani. Olete kaastundlik ning püüate teiste jaoks midagi ära teha. Hea päev läbirääkimisteks.

Loe ka: Just neid kolmi tähemärki, ootab ees suurepärane juunikuu.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni
Võimalik, et puutute täna kokku rahaprobleemide ja silmakirjaliku suhtumisega. Olge valmis kaitsma oma seisukohti ja jääge oma põhimõtetele kindlaks!

Vähk 22. juuni – 22. juuli
Täna võivad tekkida raskused loogilise mõtlemisega. Tähtsustate üle asju, millele võiksite vaid huumoriga vaadata. Samas hea aeg loominguliseks tegevuseks.

Lõvi 23. juuli – 22. august
Kokkuvõtete tegemise, ohverdamise, alustatud ettevõtmiste lõpetamise päev. Te astute uude tsüklisse. Äritegevuses on teil õnnelik päev. Rahaasjad laabuvad.

Neitsi 23. august – 22. september
Võimalik, et puutute täna kokku inimestega, kellega te tavaliselt ei suhtle. Saavutate kergesti hea kontakti ning suudate väga lihtsalt ennast avada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kipute täna olema valel ajal vales kohas ning seetõttu võite kuulda midagi sellist, mis tegelikult teie kõrvadele polnud mõeldud. Varguste oht.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Teid tõmbab täna kõik müstiline, salapärane ja esoteeriline. Püüate samas teistele muljet avaldada oma eriliste kogemustega, mis teil selles valdkonnas olnud.

Ambur 23. november – 21. detsember

Olete täna tavalisest distsiplineeritum. Hea päev oma eluviisi parandamiseks, dieedi alustamiseks ja halbadest harjumustest loobumiseks.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar
Harmooniliste mõjudega päev. Olete tavalisest rahulikum ning suudate käituda väljapeetult. Tõenäoliselt võlute ära nii mõnegi vastassugupoole esindaja.

Loe ka: Just neid kolmi tähemärki, ootab ees suurepärane juunikuu.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar
Olete veidi umbusklik ja see võib tekitada probleeme teie ning sõprade vahel. Püüdke adekvaatsemalt hinnata keda saate usaldada ja keda mitte.

Kalad 19. veebruar – 20. märts
Olete täna oma tegemistes innukas ja jõuline. Teid inspireerib kiirus ning veidi ekstreemne olukord. Kipute teiste ees esinema ja edvistama.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm,

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos