Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Reede 25 märts

Jäär
21. märts – 20. aprill
Teie käitumismaneer on meeldiv ja harmooniline ning oskate enda ümber luua ilu. Suudate ennast hästi väljendada. Oht kalduda eneseimetlusse.

Sõnn
21. aprill – 20. mai


Võimalik, et teile hakatakse täna tavalisest rohkem tähelepanu pöörama. Tõmbate tähelepanu oma aktiivsuse ja entusiasmiga. Teised hindavad seda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni


Liigne enesekindlus ja ebaobjektiivsus võivad täna põhjustada sotsiaalseid probleeme ja ebaõnnestumisi. Päevakorda võivad kerkida eelnevalt tehtud vead.

Vähk
22. juuni – 22. juuli


Vältige juhuslikku ja kontrolimatut käitumist. Võimalik kokkupuude isikutega, kes püüavad teid mõjutada komplimentidega ning hiljem oma huvides ära kasutavad.




Lõvi


23. juuli – 22. august
Võimalik, et saate täna innustust ja inspiratsiooni inimeselt, kellega teil juba mõnda aega mingit kokkupuudet pole olnud. Loomingulised meeleolud.

Neitsi


23. august – 22. september
Kipute täna olema kangekaelne ja kaitsete tulise fanatismiga oma maailmavaateid. Teie äärmuslik suhtumine kutsub teistes esile provotseeriva meeleolu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober


Teid ootab lõdvestav ja romatiline õhtupoolik. Kui teil on kunagi olnud plaan limusiin rentida, siis täna on õige päev seda teha. Lihtsalt võtke asi käsile.

Skorpion
24. oktoober – 22. november

Tunnete suurt igatsust vabaneda oma igapäeva kohustustest ning teha midagi täiesti uut ja teistsugust. Hea päev reisimiseks ja pidutsemiseks.





Ambur


23. november – 21. detsember
Ettearvamatute meeleoludega päev. Kaldute täna äärmuslikesse tujudesse ning olete kergesti haavatav. Hea päev külastada vanavanemaid ja olla koos perega.

Kaljukits


22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna kergemini haavuv, kui tavaliselt. Kipute otsima rünnakut ka sealt, kus seda tegelikult ei tule. Oht hinnata olukorda ebaadekvaatselt.




Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Olete täna sarkastilises ja teravmeelses meeleolus. Tunnete soovi paika panna ebasiiraid inimesi. Tehke seda võimalikult arukalt, nii saavutate edu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Võimalikud vastuolud teie enda ning teie kaaslaste vahel. Olete täna revolutsioonilises meeleolus, ning püüate iga hinna eest oma seisukohti kaitsta.

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele