Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
horoscope 2

HOROSKOOP – Kolmapäev 16 märts

Jäär
21. märts – 20. aprill
Olete täna suuteline oma ideid rakendama. Teile antakse võimalus vabaneda saatuse koormusest, kuid peaksite mõistma, milline on saatuse ja vaba tahte erinevus.

Sõnn
21. aprill – 20. mai


Täna on positiivsete meeleoludega päev.Teie mõtted on väga lennukad. Tunnete ootamatut inspiratsioonilainet, mis annab teile motivatsiooni edasi tegutseda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni


Peale võitlusrohkeid päevi sooviksite te nüüd puhata ning astroloogilised seisud võimaldavad seda. Tegelege millegi kerge ja romantilisega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli


Teid tõmbab täna kõikvõimalike seikluste poole. Teil on nüüd raske keskenduda mingile konkreetsele kohustusele, meelsamini lihtsalt kasvõi puhkaksite.




Lõvi


23. juuli – 22. august
Olete täna tujukas meeleolus ning teistel inimestel on teile väga raske meele järele olla. Tajute maailma palju peenemal tasandil, kui tavaliselt.

Neitsi


23. august – 22. september
Tänasesse päeva toob värskendust mõni originaalsete ideedega sõber. Olge valmis midagi ootamatut ja huvitavat ette võtma või reisile minema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober


Täna võivad teie suhted kodustega veidi teravaks kiskuda. Olge valmis siiski kompromisse tegema, sest ainult nii säästate end suurematest kannatustest.

Skorpion
24. oktoober – 22. november


Intrigeerivate mõjudega päev. Võimalik, et kohtute isikutega, kes tekitavad tühjast asjast suure tüli. Jääge võimalikult osavõtmatuks ja nahhaalseks.




Ambur


23. november – 21. detsember
Tunnete täna arvatavasti soovi olla üksi. Väldite kõikvõimalikku suhtlust, mis ootab teilt aktiivset osavõttu. Püüdke veeta aega turvalises õhkkonnas.

Kaljukits


22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et täna ilmub välja teie salavaenlane, kellest teil siiani aimugi polnud. Püüdke leida oma tegevuses nõrgad kohad ja tegelege enda tugevdamisega.




Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Kui te lasete ennast täna liiga palju piirata või piitsutada, võite langeda täielikku ükskõiksusesse ning soovitud tulemus lükkub kaugesse tulevikku.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Võite täna kuulujuttude ohvriks langeda. Püüdke hoida ennast ümbritsevaga kursis. Hea aeg individuaalseks tööks, kus ei pea teistega arvestama.

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele