Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 10 märts

Jäär
21. märts – 20. aprill
Väga võimalik, et täna on teie jaoks see õnnelik päev, kus keegi mõjuvõimas isik avastab teie anded ning saate mõne hea pakkumise. Hoidke silmad lahti!

Sõnn
21. aprill – 20. mai


Teie jaoks on motiveeriv intellektuaalsuse arendamine. Soodne aeg käia erinevatel kursustel, õppida keeli, reisida ja inimestega suhelda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni


Päev toob teile head võimalused enese teostamiseks. Kui olete loominguinimene, peaksite kindlasti püüdma mõne uue idee rakendamist ka praktiliselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli


Tänased energiad mõjutavad teid positiivselt. Nüüd on aeg vastu võtta saatuse väljakutsed ja näidata oma tõelisi võimeid. Olge enesekindel!




Lõvi


23. juuli – 22. august
Hindate täna ilu ja turvalisust. Hea päev puhkamiseks, omaette olemiseks ja kodusteks tegemisteks. Materiaalse olukorra ja partnerlussuhete paranemine.

Neitsi


23. august – 22. september
Rahulike ja harmooniliste energiatega päev. Tunnetate, et teil on palju aega ja jõuate kõik vajaliku tehtud. Suudate olla veetelev ja külgetõmbav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober


Püüdke hoolikalt vältida tahumatut ja agressiivset käitumist ning hoolimatut suhtumist oma kaaslaste suhtes. Tegelege oma sisemiste egoprobleemidega!

Skorpion
24. oktoober – 22. november


Võimalik, et tunnete ennast täna oma kaaslastest peajagu üle. Vältige kalgiks ja uhkeks muutumist, igaühel on omad väärtused, mida tasub hinnata.

Ambur
23. november – 21. detsember


Tänu teie kõrgendatud teähelepanelikkusele võivad täna nii mõnedki siiani salajaseks jäänud asjad päevavalgele tulla. Suudate eristada olulisi detaile.




Kaljukits


22. detsember – 20. jaanuar

Tänased energiad sunnivad teid enesega tööd tegema. Juhul, kui te ei viitsi vaeva näha võivad tekkida suured raskused suhtlemisel. Liigne egoism.

Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Olete täna tunduvalt vastuvõtlikum kõikvõimalikele esoteerilistele teadustele, kui tavaliselt. Teid hakkavad huvitama inimeste psühholoogilised iseärasused.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Tunnete kohustuste häirivat koormat ning kuna olete täpne ja korralik inimene, siis püüate iga hinna eest kõige vajalikuga hakkama saada. Puhake kah vahepeal!

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele