Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Pühapäev 6 märts

Jäär
21. märts – 20. aprill
Püüdke oma elu korraldada nii, et teil oleks pidevalt tegevust. Vastasel juhul võib laiskus ja ükskõiksus teist jagu saada. Hea päev suhtlemiseks loodusega.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Nüüd on aeg, mil saate särada ja olla oma loomuliku intelligentsiga teistele eeskujuks. Naudite tähelepanu rohkem, kui muidu ning suudate head muljet jätta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Püüdke leida kompromisse. Hea positsioon ning edu saab tulla vaid tänu targalt läbimõeldud käitumisele. Küsige nõu oma sõpradelt või eelkäijatelt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Võimalik, et teile tehakse täna avalikult irooniline märkus. Olge valmis see rahulikult vastu võtma, sest selles võib ka väike tõetera sees olla.




Lõvi
23. juuli – 22. august
Täna võib teile ootamatult sülle sadada mõni lisateenimise võimalus või lihtsalt rahaline edu. Hea aeg investeerimiseks ja kinnisvaratehinguteks.

Neitsi
23. august – 22. september
Olete täna tasakaalutu ning emotsionaalne. Kokkupõrked on kerged tekkima. Vältige ametlikke nõupidamisi. Tegelege lihtsate ja meeldivate asjadega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Suurenenud vajadus usalduse ja läheduse järele. Teie meeleolu on veidi nukker ja kipute meelde tuletama vanu probleeme. Elage ennast julgelt välja!

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Olete täna üsna isemeelne ning kipute inimesi kamandama. Teil on raskusi mõistmisel, et ka teistel võiks õigus olla. Püüdke täna iseseisvalt tegutseda.

Ambur
23. november – 21. detsember
Olete täna eriti teadmistejanuline ja uudishimulik. Püüdke oma aktiivsele mõistusele rakendus leida ja vältige asjatut energia raiskamist.




Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Tänased planeediseisud muudavad teid vastuvõtlikumaks kõikvõimalike psühholoogiliste ja esoteeriliste teaduste suhtes. Võte avastada endas võimeid.

Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Täna saavutate edu vaid tänu inimlikule soojusele ning mõistmisele. Suurenenud on teie empaatiavõime ja suutmine panna ennast teise inimese olukorda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Olete täna üsna kokkuhoidlik ja kipute koonerdama ka seal, kus ei peaks. Võtke elu vabamalt, raha tuleb ja läheb! Lihtne täita igapäeva kohustusi.

Vaata ka:

Kivioli uus uhishoone 2023726

Ida päästekeskuse operatiivsündmused 14. – 15. mai 2024

Ida-Virumaa 15. mail kell 00.42 kutsuti päästjad Narva linnas Kreenholmi tänavale, kus siil oli roninud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tuhatkond Rootsi punkarit randub kruiisifestivaliga Tallinnas

Laupäeval, 18.mail saabub Paavli Kultuurivabrikusse omalaadse festivali Close-up Båteni raames tuhatkond punkarit nautima nii kohalikke

error: Sisu on kaitstud!